Onze diensten

De meesten van onze cliënten komen bij ons om hulp te krijgen bij het afvallen. Ze willen een gezonder eetpatroon creëren om die lastige kilo’s kwijt te raken en zich weer goed in hun vel te voelen. Aan de andere kant krijgen we ook vaak mensen over de vloer die het tegenovergestelde vragen en juist willen aankomen, of mensen die met een totaal andere problematiek te kampen hebben. Hieronder bespreken we kort met welke moeilijkheden je onder andere bij ons terecht kan.

diensten dietist zaandam

Overgewicht

De meeste van onze cliënten komen omwille van overgewicht bij ons terecht. Ze zoeken een manier om zich weer goed in hun vel te voelen en weer met een positief gevoel naar zichzelf in de spiegel te kijken. Wij zoeken samen met hen uit welke voeding niet alleen gezonder is, maar ook heel lekker blijft om snel en gezond af te slanken.

Ondergewicht

Aan de andere kant van de medaille zit ondergewicht. Dit is vaak even moeilijk om aan te pakken als overgewicht, en kan evenzeer tot ernstige klachten leiden. We bekijken samen welke voeding voor cliënten met ondergewicht echt lekker is, om zo tot een calorierijker eetpatroon te komen.

Ziektes

Vele cliënten komen bij ons terecht omwille van ernstige ziektes als diabetes of hart- en vaatziekten. Ook eetstoornissen zoals anorexia behoren tot deze gevallen. Vanuit onze expertise komen we samen tot een oplossing op basis van een gezondere levensstijl, om zo ingrijpende oplossingen als operaties te kunnen vermijden.

Zwangerschap

Tijdens de zwangerschap voelt een toekomstige moeder zich zelden opperbest. Om nog steeds genoeg voedingsstoffen binnen te krijgen, voor zichzelf én de baby, stellen we samen een concreet plan van aanpak op. Dit volgen we dan regelmatig op om optimale omstandigheden te creëren.

Sport

Ook sporters of bodybuilders kunnen bij ons terecht voor een optimaal voedingsschema. We analyseren de benodigde calorie-inname, afhankelijk van hun behoeften, en zorgen zo voor de snelst mogelijke resultaten!

Weet dat deze lijst niet exclusief is. Je kan met alle mogelijke vragen bij ons aankloppen, we zijn er tenslotte om jou te helpen!