Veelgestelde vragen over Diëtist Zaandam

Alles begint bij een eerste kennismakingsgesprek. Hierin bekijken we je behoeften en wensen en stellen we een concreet plan op. Na het eerste gesprek plannen we, indien gewenst, de vervolgafspraken in om zo je vooruitgang nauw op te volgen, om zo snel mogelijk de best mogelijke resultaten te behalen.

We weten heel goed dat de meesten van onze cliënten tijdens de kantooruren niet de tijd vinden om op gesprek te komen. Daarom kan je bij ons ook na werktijd of in het weekend een afspraak maken.

Absoluut! Velen van onze cliënten hebben niet altijd de middelen om naar ons toe te komen, en kiezen daarom voor een telefonische/online consultatie.

Het antwoord op deze vraag is voor iedereen anders. Sommigen kunnen we met één gesprek al perfect op weg helpen; anderen hebben grondigere begeleiding nodig. Je hebt dus zoveel gesprekken nodig, als je er nodig hebt.

Wij rekenen een transparant tarief van 75 euro per uur.

Ons team

Het team van Diëtist Zaandam bestaat uit toegewijde experts die van A tot Z ervaring hebben in diëtetiek, en die tevens ook de nodige opleidingen hebben gevolgd. Ook trachten we ons zoveel mogelijk bij te scholen, zodat we je nog beter van dienst kunnen zijn. Afhankelijk van je behoeften, word je toegewezen aan één van ons die het best met jou in overleg kan gaan.

Het doel is steeds hetzelfde; volgens onze drie principes te werk gaan om zo snel mogelijk tot een doeltreffend plan van aanpak te komen. We zorgen ervoor dat de voeding die je eet zoveel mogelijk op je persoonlijke smaak is afgestemd, en dat je dus echt kan genieten van wat je op je bord krijgt. Daarnaast overleggen we regelmatig in teamverband of we geen verbeteringen aan je voedingsplan kunnen aanbrengen. We willen namelijk de best mogelijke resultaten behalen voor jou, en als team lukt dit natuurlijk altijd beter!

Deze motivatie om je zo goed mogelijk te begeleiden, is aanwezig bij iedereen in het team. Je kan dus écht rekenen op een constructieve en doelgerichte aanpak op maat.